Allt fler företag väljer att arbeta med Microsoft 365. Det är en helhetstjänst med flertalet program som ni får användning av i arbetet. I paketet får du tillgång till tjänster som Microsoft Teams, Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneDrive och mycket mer.

Microsoft Teams

I Microsoft Teams kan hela företaget enkelt och smidigt kommunicera med varandra. Ni får i programmet tillgång till bland annat chatt, samtal och videosamtal.

Microsoft Word

Word-programmet har funnits i många år och utvecklas ständigt. I Word skriver ni alla möjliga sorters dokument.

Microsoft Excel

I kalkylbladet Excel är möjligheterna oändliga. Ni kan använda Excel till allt mellan att göra enkla kom-ihåg listor till att räkna ihop komplicerade formler och kalkyler.

Microsoft Powerpoint

När ni ska göra en presentation är Powerpoint ett utmärkt verktyg. I Powerpoint väljer ni enkelt layout och lägger in bilder, text, grafer eller annat ni vill framföra i presentationen.

Utbilda er inom Microsoft 365

Som du ser finns det många program och funktioner i Microsoft 365. Därför kan det vara svårt att veta hur du använder programmen så effektivt som möjligt. För att ni ska få den hjälp ni behöver finns det företag som erbjuder utbildningar och support inom ämnet.