När du använder din iPad kan det säkert ibland kännas som att funktionerna inte utnyttjas fullt ut. Det är för många endast en större mobiltelefon fast utan möjligheten att kunna ringa samtal. Därför bör du utnyttja din iPad’s fulla kapacitet.

Du kan göra allt från att köpa ett tangentbord som gör din iPad till ett bra komplement till din arbetsdator eller liknande. Om du är intresserad av att måla och rita kan du köpa till en speciell penna som gör att du kan rita med den direkt på din iPad. Klicka dig vidare på nätet för att hitta inspiration och goda exempel på hur du kan optimera användandet av din iPad.

Använd din iPad på bästa sätt

Först och främst kan du utnyttja din iPad på ett bättre sätt genom att köpa ett tangentbord som du kopplar via bluetooth. Genom att göra detta kan du använda din iPad på ett liknande sätt som du skulle göra med en dator. Du kan skriva betydligt snabbare än på din mobiltelefon och du har en större skärm. Men du kan samtidigt göra snabba redigeringar och korrigeringar med hjälp av dina fingrar. Det är den bästa av båda världar, förr önskade vi att vi kunde peka på skärmen och nu kan vi det!