Din telefon idag är en stor del av ditt liv. Du behöver den nästan 24/7 och du kan inte vara utan den en längre tid, du har den alltid på dig under dina vakna timmar. Ja till och med när du sover har du den bredvid dig.

Telefonen är ett arbetsverktyg för många idag, och de som använder den inom arbetet förväntar sig att den ska fungera. Därför behöver du skydda din telefon så gott det går. Glaset går lätt sönder och helt plötsligt står du där utan din telefon.

Skydd för din telefon

Tänk dig att du köpt en splitter ny Samsung telefon av den senaste modellen. Då behöver du direkt skaffa dig ett skal till din Samsung Galaxy S20. Det bästa skyddet är plånboksskalet som skyddar både din telefon och din skärm.

Skärmen/glaset är det dyraste du har på din Samsung när du behöver byta både glaset och touchen för att åtgärda ett sprucket glas. Lämnar du in din Samsung för att byta glaset kan du räkna med en kostnad på 3 500 kronor och uppåt. Därför känns 200 till 300 kronor för ett skal som ett klart billigare alternativ och dessutom behöver du inte vara utan din telefon.